www.idus.dk
Sportsfisker- og Akvariefotos

Generel information og kontaktoplysninger

Om idus.dk

Et af de første spørgsmål jeg får er oftest; "Hvad betyder idus?". Idus er en del af det latinske navn for fisken Rimte og selvom navnet måske ikke er sigende for denne side var jeg ikke i tvivl da jeg skulle vælge. Rimten er nemlig én af mine absolutte favoritter i sportsfiskeriet.
Idus.dk er skabt med henblik på at fremvise et udsnit af mine fotos taget i min hobby - sportsfiskeri.
Da siden her er et hobby projekt er den ikke ment som et foto arkiv ligesom mit udvalg må regnes for begrænset.
Det er mit ønske og håb at siden med årene kan blive en mulig inspirationskilde til fiskefotos og et sted at henvende sig såfremt man måtte mangle fotos til brug i blade, magasiner, foldere, websider og lignende.

Foto information og ophavsret

Alt materiale og alle fotos på idus.dk er beskyttet af loven om ophavsret. Det betyder at der ikke må benyttes eller kopieres materiale eller fotos fra denne side uden specifik tilladelse fra idus.dk ejer Nicolai Ulrik Hansen.
Udlånes eller lånes fotos skal min tilladelse foreligge og der skal som minimum altid angives kilde (www.idus.dk).
Overholdes dette ikke forbeholder jeg mig ret til at fremsende en faktura for brug af materiale.

Fotos her på siden samt i mit arkiv er generelt til salg. Købes et eller flere fotos vil prisen afhænge af brugen af det pågældende foto.

Størstedelen af de fotos der er på idus.dk er optaget som digitale filer med digitalt spejlrefleks som jeg benytter i dag.
Mangler de et foto til blad, avis, reklame, magasin, folder eller webside er man altid velkommen til at kontakte mig for at høre om det findes i mit voksende arkiv.
Det er også muligt at få tilsendt en cd-rom med et mindre udvalg af mine fotos såfremt interessen er reel.

Kontakt

Nicolai Ulrik Hansen.
Herlev, Danmark (DK)
Email: info@idus.dk
Tlf.: +45 21 91 83 27
 


beats by dre cheap lebron 12 lebron 12 louis vuitton outlet new jordans retro jordans Louis Vuitton Outlet michael kors outlet louis vuitton outlet louis vuitton outlet louis vuitton outlet louis vuitton outlet louis vuitton outlet cheap jordans louis vuitton outlet cheap jordans louis vuitton outlet Kate Spade Diaper Bag louis vuitton outlet beats by dre cheap Nike KD VII Global Game louis vuitton outlet foamposites louis vuitton outlet foamposites Lebron 12 jordan 6 history of jordan new jordans beats by dre cheap michael kors outlet